Adverteren

VakantieZeeland.tv bestaat sinds 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste websites over vakantie en recreatie in de provincie Zeeland. Wij bieden consumenten informatie over accommodaties, attracties, evenementen, restaurants, bezienswaardigheden en andere zaken die voor toeristen recreanten interessant kunnen zijn.

Adverteren op VakantieZeeland.tv

Wij bieden accommodatieverschaffers, restaurants, organisatoren van evenementen en andere relevante aanbieders de mogelijkheid om te adverteren op onze site. Denk hierbij aan hotels, B&B's, restaurants, leuke winkeltjes, vakantieparken die hun bedrijf onder de aandacht willen brengen bij hun doelgroepen. Adverteerders hebben een kwalitatief zeer groot bereik van hun doelgroep door te adverteren op VakantieZeeland.tv. En zonder torenhoge advertentietarieven!

Advertentiemogelijkheden

Er zijn een aantal mogelijkheden om uw bedrijf via VakantieZeeland.tv te promoten. Dit kan zijn in de vorm van een advertentie op onze site, een winactie, kortingsactie, review of een advertorial. Natuurlijk staan wij ook open voor eventuele andere opties en ideeën die u wellicht heeft.

Contact

Voor meer informatie over de tarieven, voorwaarden en de beschikbaarheid nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info @ VakantieZeeland.tv. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Met vriendelijke groet,
Het team van VakantieZeeland.tv

Contactformulier


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

© VakantieZeeland.tv – Vakantie Zeeland | Adverteren op VakantieZeeland.tv