Aanbiedingen Center Parcs

foto center parcs port zelande, zeelandCenter Parcs, wie kent het niet? Center Parcs is al meer dan 40 jaar de onbetwiste marktleider voor korte vakanties in ruim opgezette parken midden in de natuur. Center Parcs biedt mooie vakantieparken midden in de natuur met faciliteiten van het allerhoogste niveau. Center Parcs investeert voortdurend om ieder jaar een aanbod te bieden dat perfect aansluit op de wensen van de gasten zoals het subtropisch zwemparadijs de Aqua Mundo, de Market Dome, de enorme hoeveelheid aan faciliteiten voor jong en oud, de sfeervolle cottages, het overdekte centrum de Market Dome en niet te vergeten de ligging te midden van natuur.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel van de vele medewerkers van Center Parcs. Zij doen er alles aan om uw vakantie, lang weekend of midweek te laten slagen.

Op de parken is altijd een uitgebreid aanbod van (sport) activiteiten en in de wijde omgeving is van alles te doen. Wandelen, fietsen, luieren, sportief aan de slag of heerlijk culinair genieten… het kan allemaal bij Center Parcs.

Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid bij Center Parcs

In Zeeland biedt Center Parcs het veelzijdige vakantiepark Port Zélande. Dankzij onze samenwerking met Center Parcs kunnen wij je altijd op de hoogte houden van de Last minute aanbiedingen bij Center Parcs, acties en actuele aanbiedingen.

Wat maakt de Center Parcs vakantieparken bijzonder?

Center Parcs is anders dan de andere vakantieparken. Het begint al bij de subtropische waterwereld in Aqua Dome waar je je waant in de subtropen met de tropische beplanting en een inspirerende zwembad vol faciliteiten.

Tijdens een verblijf in een Center Parcs vakantiepark hoef je je zeker niet te vervelen. Er zijn elke dag voor jong en oud allerlei activiteiten. De vakantieparken van Center Parcs beschikken over café’s, restaurants en een supermarkt en ‘s avonds wordt er in de overdekte Market Dome van alles georganiseerd zoals live muziek optreden en speciale shows voor de kinderen.

Verder zijn de vakantieparken van Center Parcs bijzonder kindvriendelijk. Er wordt voor zowel de kleine als grote kids van alles georganiseerd. Op de vakantieparken kunnen de kinderen meedoen met het Wannabe programma en van alles leren en uitproberen. Voor de grotere kinderen is er de Cool Factor Mission, een activiteitenprogramma met uitdagende opdrachten, gebaseerd op het populaire Nickelodeon programma Cool Factor.

Meer weten over de vakantiehuizen en vakantieparken van CenterParcs? Klik hier om naar de website van Center Parcs te gaan.

 
© VakantieZeeland.tv – Aanbiedingen Center Parcs Vakantieparken